Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansıyla sevilen Uğur Güneş yeni projesi hakkında bilgi verdi. 

Kanunsuz Topraklar isimli yeni Fox TV dizisinin başrolünde yer alacak olan Uğur Güneş, Esra Bilgiç ile partner oldu… Uğur Güneş hayranlarının muhteşem Bir Zamanlar Çukurova performansından sonra çok heyecanlandığı yeni dizi yakında başlayacak.

Kanunsuz Topraklar isimli diziden ilk kez detay veren Uğur Güneş, “Yeni bir projeye başladık. Devam ediyoruz, bayram tatili girdi şimdi. Çok yoğun çalışıyoruz. Eylül’de yayına gireceğiz” açıklamasında bulundu.

ÇEKİMLER MAYISTA BAŞLADI

Güzel bir proje olacağını belirten Uğur Güneş, bu yaz aylarında 5 gün tatil yaptığını ve sonrasında yeniden çalışmalara yoğun şekilde devam ettiklerini anlattı. “Güzel bir işle dönüyorum tekrar ekrana” ifadesini kullanan Uğur Güneş, anlaşılan yeni projesine çok ısınmış ve hikayeyi çok beğenmiş.

Setleri özlediğini de ifade eden Uğur Güneş, “Mayıs’tan beri başladık çekimlere, Eylül’de yayına gireceğiz. Çok güzel bir iş olacak” diye konuştu.

Faruk Teber’in yönetmenliğini yaptığı Kanunsuz Topraklar dizisinin senaryosunu çok beğendiğini anlatan oyuncu, “Uzun zamandır böyle bir senaryo ile karşılaşmadım. Çok büyük bir işle giriyoruz. Bir daha da böyle bir iş gelmeyecek muhtemelen. ” diyerek iddialı bir projenin geldiğini söyledi.