TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında nadir görülen olay yaşandı. Oldukça iddialı olan Tugay Karacaoğlan, stüdyoda jürilere yemek yaparken başına gelen bir olay yüzünden çekilmek istediğini söyledi. Tugay Karacaoğlan'ın MasterChef'ten çekilmesi, şefleri de şaşırttı.

MasterChef'e bu akşam 28 yaşındaki aşçı Tugay Karacaoğlan damgasını vurdu. Oldukça iddialı olduğunu her fırsatta dile getiren ve bu yılın finalisti olacağını söyleyen Tugay Karacaoğlan, yemeğini hazırlarken çok geçmeden yarışmadan çekilmek istediğini söyledi. Şeflerin karşısına hevesle çıkan yarışmacı, ''Sizlere layık görmüyorum'' diyerek MasterChef'ten ayrıldı.

28 yaşındaki aşçı Tugay Karacaoğlan, yemek yapmayı bulaşıkçılık yaparken sevdiğini dile getirdi. Jürilerin karşısına çıkan Karacaoğlan "Şimdi içeri gireceğim. Şeflerden 3 evet alacağım. Bu senenin finalisti ben olacağım." dedi.

Jürilere ballı sarımsaklı somon hazırlayan Karacaoğlan, bu yemeği birçok kez yaptığını söyledi. Yemeği hazırlarken bir yandan da kendisinden bahseden Karacaoğlan, aşçılık mesleğini nasıl sevdiğini anlatmaya başladı. Karacaoğlan'ın somonu dışarıda pişirdiğini fark eden Danilo Şef, "Burada pişirsen daha iyi olurdu ama motivasyonunu bozma" diyerek moral verdi.


MEHMET ŞEF OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Karacaoğlan, okumak istemediğini ailesine söyleyince ailesi ona ceza vermek için bulaşıkçılık işini bulduğunu söyleyince, Mehmet Şef olaya müdahale etti. Bulaşıkçılık işinin ceza yeri olmadığını söyleyen Mehmet Şef, tüm bulaşıkçılara selam göndererek, "Bulaşıkçılık olmasa mutfak olmaz" diye konuştu.

Tugay ise yanlış anlaşılmak istemediğini belirterek, okumak istemediği için ailesinin ceza amacıyla kendisini bulaşıkçılık işine soktuğunu söyledi.

Sohbet bu şekilde devam ederken, iddialı aşçı Tugay Karacaoğlan, büyük bir hata yaptı. Karacaoğlan'ın konuştuğu sırada aklı karıştı ve malzemesini yanlış tavanın içine attı. Yaptığı hatayı fark edince bir anlık hayal kırıklığı yaşayan Karacaoğlan durumu kurtaramayacağını anlayınca yarışmadan çekilme kararı aldı.

Bunun üzerine şef Mehmet Yalçınkaya şaşırarak, "Daha zamanın var" dedi. Yalçınkaya, Tugay'ı vazgeçirmeye çalışsa da yarışmacı kararından vazgeçmedi. "Sizlere layık göreceğim bir tabak değil" diyen ve hayal kırıklığı içerisinde konuşmaya devam eden Tugay Karacaoğlan, şeflerin karşısına bu şekilde çıkmak istemediğini ve çok fazla heyecanlandığı için elinin ayağına dolaştığını söyledi.

Açıklamalarına devam eden Tugay Karacaoğlan, ballı sarımsaklı somonu sürekli yaptığını, hiçbir hatayla karşılaşmadığını, fakat şeflerin karşısında çok heyecanlandığı için böyle bir hata yaptığını anlattı.

"BEN BU YARIŞMAYI HAKETMİYORUM"

Yarışmacı Tugay Karacaoğlan, "Ben bu yarışmayı haketmiyorum, sizleri çok seviyorum şefim" dedi.

Mehmet Şef ise "Bu olabilir, şefliğinden bir şey kaybettirmez. Sadece bu sene MasterCef'te olmanı engeller." dedi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Tugay Karacaoğlan, MasterChef Türkiye'den çekildi.