Başkan Özlü, maçı izlemek isteyen taraftarlar için Maraton ve Kale Arkası tribün biletlerinin tamamını satın aldı. Biletler maç günü stat girişinde dağıtılacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor. Özellikle Düzce Cam Düzcespor konusunda taraftarların her konudaki çağrılarını karşılıksız bırakmayan Başkan Özlü’den gelecek Pazar Düzce’de oynanacak Düzce Cam Düzcespor - Etimesgut karşılaşması öncesi sevindiren haber geldi. Maça gitmek isteyen taraftarlar için araç desteğini lig boyunca sağlayan Başkan Özlü, Pazar günü saat 14:00’de Düzce Cam Düzcespor İştirak Stadı’ında oynanacak maçın biletlerini taraftar için satın aldı.

“Biletler bizden, destek tüm Düzcelilerden” sloganıyla yürütülen çalışma kapsamında Başkan Özlü’nün talimatı ile Maraton ve Kale Arkası'nın satın alınan biletleri ücretsiz olarak dağıtılacak. Maç günü stat girişinden temin edilecek biletlerin yanı sıra aynı gün maç izlemeye gidecek taraftarlar için daha önce olduğu gibi ücretsiz ulaşım desteği de sağlanacak.