Nefes kesen Süper Lig mücadelesi devam ediyor. Bu akşam Beşiktaş ve Antalyaspor'un sahne alacağı Süper Lig puan tablosunda düzenler değişecek. Saat 19.00'da yeşil sahaya çıkacak olan oyuncular tüm kozlarını paylaşacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ TALEP

Maçtan önce Beşiktaş tarafından flaş bir talepte bulunuldu. Bu talep doğrultusunda Beşiktaş, tüm masrafları kendisi karşılamak koşuluyla Antalyaspor'lu oyuncuların koronavirüs testini yaptıracak. 

Beşiktaş Kulübü TFF, UEFA ve Kamu Kurumları ile İlişkiler Sorumlusu Kemal Erdoğan, konuya ilişkin olarak, "Antalyaspor'un çok sayıda futbolcusu ile teknik ve idari heyet üyesinin Kovid-19 pozitif olduğu yönünde basın ve sosyal medyada yer alan iddialar; sporcularımız ile teknik ve idari heyet üyelerimizin sağlığı hususunda endişe duymamıza neden oldu." açıklamasında bulundu.

TÜM MASRAFLAR BEŞİKTAŞ'TAN

Erdoğan, "A takımımızın sağlığını korumak, camiamızın ve taraftarlarımızın endişelerini gidermek için son bir test yapılması tarafımızca zaruri görülmektedir. Başta insan sağlığına verdiğimiz büyük önem ve kamuoyunda yaşanan endişeleri gidermek amacıyla İstanbul'da bulunan Antalyaspor kafilesini, masrafları tarafımızca karşılanacak Kovid-19 tanı testi yaptırmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı

ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Konuya ilişkin Antalyaspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Fraport TAV Antalyaspor teknik ekibimiz, oyuncularımız ve personelimiz için önceki gün ve dün yapılan, tutarsız sonuçların alındığı testlerin ikisi de sağlık sponsorumuz Memorial Antalya Hastanesi tarafından yapılmamıştır. Tutarsız test sonuçlarıyla ilgili gerekli araştırma ve inceleme, yönetimimiz tarafından yapılacak, titizlikle takip edilecektir.