Eksik pozisyonları kapatmaya uğraşan siyah-beyazlı kulüp, son olarak genç stoper Montero'yu İstanbul'a getirmişti. Onun ardından 3 transfer daha yapmayı planlayan Beşiktaş, şimdi de orta saha, sağ bek ve kanat mevkilerine yoğunlaştı.

6 NUMARA ARAYIŞI İNGİLTERE'DE SON BULDU

Atiba'nın ilerleyen yaşı ve fikstür yoğunluğu neticesiyle 6 numara arayışına giren kulübün adayı Norwich City'de forma terleten Alman oyuncusu Tom Trybull oldu. Gelen bilgilere göre İngiliz kulübüyle futbolcunun kiralık transferi üzerine görüşmelerini sürdürüyor. Anlaşmaya sezon sonu satın alma opsiyonunun da konulması düşünülüyor.

KARTAL YUVAYA DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Gökhan Töre, yuvasına dönmek üzere. Töre'yi ikna etmeyi başaran kulüp, Malatyaspor ile anlaşmaya çok yakın. Takasla gelecek olan Töre'ye karşılık Umut Nayir verilecek.

SAĞ BEKTE ROTA BELÇİKA

Beşiktaş'ın sağ bek için düşündüğü isim Standard Liege'de forma giyen Kamerun'lu Collins Fai oldu. Teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibi de futbolcuya olumlu rapor verdi.

SON DURAK MİGUEL LOPES

Teknik direktör Sergen Yalçın sağ bek için yönetimden Miguel Lopes'i istedi. Kayserispor'daki Portekizli oyuncu, stoper bölgesinde de görev yaptı. Beşiktaş'ta forma giyen Bernard Mensah, eski takım arkadaşının transferinde başarılı olunması için devreye girecek.