Süper Lig'de 22'nci hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre ligin 22. haftasında oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasını Halil Umut Meler yönetecek. Peki Halil Umut Meler kimdir? Halil Umut Meler hangi takımlı?

HALİL UMUT MELER KİMDİR?

Trabzon'da oynanacak kritik maçı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençlerler. 1986 yılında dünyaya gelen hakem Halil Umut Meler İzmir Selçuk’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Makedon göçmeni olduğunu belirten Halil Umut Meler evlidir eşi ise İzmir Selçuk’ludur. Ailesi Selçuk’ta yaşamaktadır

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olmuştur. Bu dönemde hakem olarak görev yapmaya başlamıştır. Okul bittikten sonra İzmir’e dönmüş ve İzmir’de il hakemliği yapmıştır. Ardından 2013 senesinde Ulusal kategoriye yükselmiştir. Babası uzun süre kulüp yöneticisi olarak spor camiasında yer almıştır. Fifa Kokartlı Halil Umut Meler UEFA tarafından Avrupa U21 Avrupa Şampiyonası eleme turu 1. grup maçını yönetecektir. 

HALİL UMUT MELER HANGİ TAKIMLI?

Halil Umut Meler'in Galatasaray taraftarlığıyla biliniyor.