Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca son olarak ATV ekranlarında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ekranlarda görmüştük.

Kurtlar Vadisi, Adanalı gibi ünlü projelerle Türkiye'nin en sevilen oyuncularından biri olmayı başaran ünlü oyuncu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasıyla yepyeni bir projeyle ekranlara dönmek için hazırlanıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin kanal yönetimi ve yönetmenler arasında yaşanan sorunlar nedeniyle son bulması dizinin büyük hayran kitlesini üzmüştü. Oktay Kaynarca hayranlarına sevindiren haberi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile ekranlara döneceğini söyleyerek müjdelemişti.

Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş’ın kaleme aldığı, Onur Tan’ın ise yönettiği dizinin geçtiğimiz günlerde yayın tarihinin eylül ayında oldacağı açıklanmıştı. Oktay Kaynarca'nın başrol oynayacağı dizi Türkiye'nin en başarılı oyuncularını aynı projede topluyor. Oyuncu kadrosuyla yayınlanmadan gündeme bomba gibi düşen diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz aylarda final yapan Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş'un başarılı oyuncularından biri katıldı. Dizide 'Bülent' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Altay'da kadroya dahil oldu. Altay, yeni dizisinde 'Habib' karakterine hayat verecek.