'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde Nejat İşler tarafından canlandırılan Ercüment Çözer karakteri için özel olarak çekilen 'Saygı' dizisi bugün (27 Ekim 2020) BluTV'de başlıyor. 6 yıllık aranın ardından 4. sezonla tekrar diziseverlerin karşısına çıkan kült yapım 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin yan türevi olarak çekilen 'Saygı' adlı dizi, 8 bölümden oluşuyor. Saygı dizisinin senaryosu, Behzat Ç. dizisinin de senaryosunu yazan Ercan Mehmet Erdem tarafından kaleme alındı.

SAYGI DİZİSİ FRAGMANI

Fenomen karakter Ercüment Çözer'in hayatından bir bölümün anlatıldığı dizi, bugün Blu TV üzerinden yayınlandı. Saygı dizisi her hafta yeni bölümlerle gelecek. Dizi 15 Aralık 2020 tarihinde final yapacak. Saygı dizisinin 2. sezonu hakkında ise kesin bir bilgi bulunmuyor. 

Blu TV ücretli mi? Blu TV Saygı nasıl izlenir?

Nejat İşler'in başrolü olduğu Saygı dizisi, popüler çevrimiçi dizi-film platformu olan Blu TV'den izleniyor. Blu TV içeriklerine erişebilmek için belli bir ücret ödenmesi gerekiyor. Blu TV üyeliği satın alma işleminden sonra Saygı dizisini izleyebilirsiniz.