Blu TV’de yayınlanacak olan Behzat Ç’nin devam sezonunda yer alan isimlerden olan Özge Yağız, Ankara’ya gittiğini ve çekimlere başladıklarını anlattı. Oyuncu, “Behzat Ç’yi çekiyoruz biz. Erdal abi ile beraber. Sağ olsun çok yardımcı oluyor. Çok keyifli sahneler çektik. Ben de izlemek için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Behzat Ç dizisinin Kasım veya Aralık ayında yayınlanabileceğinin söylendiğini de aktaran Özge Yağız, dizinin hayranlarını da fazlasıyla heyecanlandırdı.

ÇOK FARKLI BİR ROLDE OYNAYACAK

Özge Yağız’ın Behzat Ç dizisinin yeni döneminde bambaşka bir karaktere hayat vereceği de ortaya çıktı. Oyuncu bugüne kadar rol aldığı iyi kadın karakterlerinden zıt bir şekilde dizide çok faklı bir rolde bulunuyor.

Televizyon Gazetesi’ndeki habere göre Özge Yağız, “Genelde hep canlandırdığım karakterlere nazaran çok zıt bir karakter. Pri pak bir karakteri canlandırmıyorum, o yüzden çok heyecanlıyım” dedi. Oyuncu, yeni karakterinin çok değişik olduğunu ve sır vermek istemediğini anlattı.

“Beklenenin aksine çok zıt bir karakterdeyim” diye konuşan Özge Yağız, Behzat Ç dizisi ile herkesi şaşırtmaya geliyor.

Dizide yapılan makyaj yüzünden hayranlarının kendisini tanıyamayacağını da anlatan oyuncu, “Yapılan makyaj ile saç ile tanınmayacağımı bile düşünüyorum” dedi.