Aramalar devam ederken katil zanlısı Tayfur Kılıç ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Katil zanlısı cinayetin işlendiği evde ve cesedi attığı uçurumda Cumhuriyet Savcısı eşliğinde olayı an be an anlatırken adliyeye sevk edildiğinde ise suçlamaları reddettiği öğrenildi. İşte Tayfur Kılıç yeni ifadesi:

6 Temmuz tarihinde şüpheli şekilde ortadan kaybolan Bedriye Kılıç'ın gözaltına alınan eşi Tayfur Kılıç, eşini elleriyle boğarak öldürdükten sonra cesedini battaniyeye sararak uçurumdan attığını itiraf etti.

5-6 dakika boğmuş

Tayfur Kılıç, emniyette eşini nasıl öldürüp, uçurumdan attığını bir bir anlattı. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yer gösterme işlemi yapılan Kılıç, hem cinayetin işlendiği evde hem de cesedi attığı Isparta-Yalvaç yolu üzerindeki Cankurtaran mevkiinde cinayeti en ince ayrıntısına kadar söyledi.

Kılıç, eşini 5-6 dakika boyunca boğduğunu daha sonra nefesinin kesildiği söyledi. Kılıç'ın cinayetin ardından ise eşinin cep telefonunu tuvalete attığını ileri sürdü.

Cinayeti inkar etti

Tayfur Kılıç yer gösterme işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan Kılıç, bu sefer cinayeti inkar etti.

Kılıç, eşini öldürmediğini, baskı altında olduğu için böyle söylediğini anlattı. Katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: Sabah