Gold Film imzalı, Deniz Yorulmazer'in yönetmenliğini yaptığı Bay Yanlış isimli dizi, geçtiğimiz gün yayınlanan 14. bölümü ile izleyicisine veda etti. Sevilen yaz dizisinin başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel bulunuyor. Dizinin senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak yapıyor.

BAY YANLIŞ 2 EKİM'DE FİNAL YAPTI

Sevilen oyuncu Can Yaman'ın başrolünü üstlendiği Bay Yanlış dizisi, geçtiğimiz gün son kez FOX TV kanalından ekranlara gelerek izleyicisiyle buluştu. 14. bölümünde final yapan dizi, büyük bir ilgiyle izlendi. Ancak pek çok sosyal medya kullanıcısı, dizinin yarım kaldığı gerekçesiyle isyan etti.

BAY YANLIŞ 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

2 Ekim tarihinde son kez ekranlara gelen Bay Yanlış'ın final bölümünde; iyice bunalan Özgür, rahatlamak üzere ormana gider. Tek başına vakit geçirmek isteyen Özgür'ün planları, Ezgi, Ozan ve Deniz'ın oraya gelmesiyle suya düşer. Dörtlü birlikte güzel vakit geçirirler. Özgür, karşı karşıya kaldığı her olumsuz durumda Ezgi'den güç bularak ayağa kalkar ve her geçen saniye Ezgi'ye daha çok bağlanmaktadır. Artık Ezgi olmadan yaşayamayacağını anlayan Özgür, Ezgi'ye evlenme teklif eder. Ezgi, bu teklife evet der.

BAY YANLIŞ 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN