Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüse yakalanması hasebiyle kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım bölümünde tedavi görüyor. Belediye tarafından yapılan son bilgilendirmeye göre, Böcek'in son kontrol PCR testi negatif çıktı. 

Yoğun bakım tedavisine devam ediliyor

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru şu şekilde:

Doktorlarından alınan bilgilere göre, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in son 24 saatlik sağlık durumunu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz.

MUHİTTİN BÖCEK'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör, geçtiğimiz haftalarda Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili olarak şunları kaydetmişti:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in 8 Eylül Salı günü itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve tıp fakültesi öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır."