Tuba'nın gelinliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan diktirirken nikahı ise Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kıydı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve birçok ili derinden etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Devletin ve milletin öncülüğünde kentler hızla ayağa kaldırılıyor. Sultanbeyli Belediyesi de depremin ilk anından bu zamana deprem bölgesine desteğini sürdürüyor. Tüm imkânlarıyla deprem bölgesindeki vatandaşların yanında olmaya devam eden Sultanbeyli Belediyesi şimdi de kırıkhan'da bulunan konteyner kentte Tuba ve Bestami’nin nikah akdini gerçekleştirdi.

Deprem felaketinden etkilenen Tuba ve Bestami çiftinin nikahı 8 Şubat’ta gerçekleşecekti. 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi dolayısıyla çiftten Tuba Gazi’nin annesi göçük altında kalarak vefat etti. Üç kardeş olan Tuba Gazi, babasıyla konteyner kentte yaşıyordu.

Gençlerin bu durumuna kayıtsız kalmayan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin depremden etkilenen çiftin yaralarını sarmak amacıyla düğün hazırlıklarına destek oldu. Başkan Keskin, çiftleri bu anlamlı gününde eşi Çiğdem Keskin ile yalnız bırakmayarak gençlerin nikah akdini gerçekleştirdi.

Yapılan törene Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz eşi Gülen hanım ile katılırken, Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ve Yazar Said Ercan da hazır bulundu.

Çeyiz AK Parti Kadın Kollarından

Gelinin çeyizi AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığınca başlatılan “Elimin Emeği Gözümün Nuru” projesi kapsamında Ak Parti Sultanbeyli İlçe Kadın Kolları tarafından hediye edildi.

Nikah töreninin ardından açıklamalarda bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Bugün burada genç çiftimizin en önemli anına şahitlik etmek için bulunuyoruz. Genç kardeşlerimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Her türlü desteğimizle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bölgedeki tüm kardeşlerimizin de yanında olmaya devam edeceğiz. Çiftimizi tebrik ediyorum. Rabbim evliliklerini hayırlı eylesin. Bir ömür sağlık ve huzur içerisinde yaşamayı nasip etsin.” dedi.