Başkan Eyüp Eroğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Tokat’ımızda birlik ve beraberlik içerisinde, yeni bir yılı karşılamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2024 yılının Tokat’ımıza, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Sevinçlerini, mutluluklarını, tasa ve üzüntülerini beraber yaşayıp, paylaştığımız 2023 yılını geride bırakarak, yeni umut ve huzurlu bir gelecek vaat eden Türkiye Yüzyılında ülkemizi ve şehrimizi daha ileriye taşımak için aynı heyecan ve coşkuyla çalışmaya devam edeceğiz.

Tokat’ımızı daha yaşanabilir bir konumuna dönüştürebilme adına göreve geldiğimiz ilk günden itibaren önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Halkımız her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Bu anlayışımızdan taviz vermeden hizmet ederek 2024 yılında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye Yüzyılında yeni hedeflerle geleceğimizi inşa etmeye, Tokat’ımızı ve toplumumuzu daha güzel yarınlara taşımaya, azimle, gayretle devam edeceğiz.

Bir yandan yeni miladi yıla kavuşmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da İslam Tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan Mekke’nin fetih yıldönümü dolayısıyla ayrı bir heyecan içimizi kaplıyor. Mekke’nin fethi ne kadar önemli ise, insanlarımızın gönlünü fethetmek de, onların kalbine girmek de bizim için o kadar önemlidir. Zira; ‘Şehirleri imar etmek, insanların gönlüne girmektir’ düsturundan hareketle, gönül fethini bir güne değil, bir yıla yayarak çalışmalarımızı bu heyecanla sürdüreceğiz. Her geçen gün yeni gönülleri fethetmenin, bir ‘Allah razı olsun’ duasını almanın gayreti içindeyiz.

Filistin’de yaşananların; Gazze’de, Doğu Türkistan’da ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının son bulmasını temenni ediyorum. Rabbim milletimizi, ülkemizi ve tüm insanlığı her türlü insanlık dışı uygulamalardan, afetlerden, depremlerden muhafaza eylesin.

Bu duygularla, Tokatlı hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın; 2024 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu dolu geçmesini ve hepimizi toplumsal huzura ve refaha daha çok yaklaştıran bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”