Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın acı günü: Kocaeli ilinin Başiskele ilçesinde yaşayan Başkan Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan, yeni tip koronavirüs (kovid-19) tedavisi altında bulunduğu bir hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Gelen bilgilere göre göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın merhum ağabeyi Hasan Erdoğan'ın oğlu olan 73 yaşındaki Ahmet Erdoğan, yeni tip koronavirüs (covid-19) testinin pozitif olarak sonuçlanması üstüne geçtiğimiz günlerde Kocaeli Devlet Hastanesi'ne gitti ve burada tedavi altına alındı.

ERDOĞAN AKŞAM SAATLERİNDE VEFAT ETTİ

Ahmet Erdoğan, hastanenin yoğun bakım servisindeki solunum cihazına bağlandı. Ancak tüm çabalara rağmen hayata tutunmayı başaramayan Ahmet Erdoğan, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan, memleketi olan Rize'deki Güneysu ilçesinde defnedilecek.

AK PARTİ'DEN TAZİYE MESAJLARI GELDİ

Ahmet Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs sebebiyle vefatının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Fatma Betül Sayan Kaya, Çiğdem Karaaslan, Mahir Ünal ve Lütfiye Selva Çam, ayrıca AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Erdoğan için taziyelerini gönderdi.