Tüm dünyanın merakla ve büyük ilgiyle takip ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G grubu ekiplerinden Barcelona ve Juventus karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 6. hafta çerçevesinde, İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, evi Nou Camp'ta, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'u ağırlayacak. Futbolseverlerin, rekabetini en fazla sevdiği iki oyuncu olan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin bu maç ile uzun zaman üstüne yeniden karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KARŞI KARŞIYA

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 6. hafta maçında Barcelona, kendi sahasında Juventus'u ağırlayacak. İki dev kulübün maçının detayları de merak edilip araştırılıyor. Futbolseverler sıklıkla, "Barcelona - Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak?" gibi kavramları arama motoruna yazıyor.

BARCELONA-JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Barcelona ile Juventus'un tüm kozlarını paylaşacağı maç 8 Aralık 2020 günü oynanacak. Maç İspanya'da, Barcelona'nın stadyumu olan Nou Camp'ta olacak.

BARCELONA-JUVENTUS MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

8 Aralık 2020 tarihinde oynanacak olan maç saat 23.00'da ekranlara gelecek. Nefes kesen karşılaşma, beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.