Türk kağanlarından Kayı beylerine gelen emanetlerin saklandığı ‘kozmik oda’nın yerini öğrenen Papa’nın ajanlarının düzenlediği baskına Bamsı Bey tek başına direnecek. ‘Kuruluş Osman’da Bamsı Bey’i canlandıran Nurettin Sönmez de merakla beklenen sahneyle ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yaptı: “Tüm ekip arkadaşlarım ve stunt arkadaşlarım… Çoğu kez vahşi gördük ama ilk defa gözü dönmüş bir Bamsı Beyrek izleyeceğiz... Çünkü Bamsı’ya düşman olmak başka, namusuna el uzatmak çok başka... Çarşamba…”

 Sönmez’in bu paylaşımı ‘Kuruluş Osman’ takipçileri tarafından heyecanla karşılanırken; 41’inci bölüm fragmanında da yer alan sahne şimdiden merak konusu oldu.

 Osman Bey, ‘Kozmik oda’daki belgelerde hangi kritik bilgilere ulaşacak? Papa’nın ajanları belgelere ulaşmak için nasıl bir plan kuracak? Bamsı Bey, ‘kozmik oda’yı korumak için ne yapacak? Osman Bey, elde ettiği belgelerle uç bölgesinin kaderini nasıl değiştirecek?

 Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.