Adalet Bakanı Yılmaz Tunç gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
İşte Tunç'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar:
Artık Gazze için sözün bittiği yerdeyiz. Hukuku hiçe sayana devlet diyemeyiz. İsrail sürgün politikası izliyor, lanetliyoruz.
Sayın cumhurbaşkanımız bu sistem adil değil, dünya 5'te büyüktür derken işte bugünlere işaret ediyordu. Bu liderlerin artması lazım dünyada. Türkiye olarak dünyanın neresinde mazlum varsa yanında olmaya devam edeceğiz.
Bugün uluslararası sistem bunlara ceza uygulamıyor gibi gözükebilir ama tıpkı Bosnalı kardeşlere zulmedenler gibi gün gelecek bunlar da cezasını görecek.
SAHTE E-İMZA SORUŞTURMASI
Soruşturma 13 Ağustos 2024 tarihinde bir ihbarla başlatıldı. Bu şebekenin tüm unsurlarıyla ortaya çıkarılması gerekiyor. Gizlilik kapsamında soruşturma yürütülüyor. Kolluk kuvvetlerimiz yakalamalar yaptı.




