Partisinin Of İlçe Başkanlığı'nda konuşan Adil Karaismailoğlu, seçimlerin hakeminin millet olduğunu vurgulayarak "Belki eksik kalan bir şeyler var ki tamamlanması için 28 Mayıs önümüze geldi. İnşallah orada da eksiklerimizi tamamlayacağız. Şu kısa sürede dokunabileceğimiz el, çalmadık kapı da varmış demek ki." dedi.

OF'A YÜZDE 90 YAKIŞIR
Bakan Karaismailoğlu, gönüllere girmek için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Yüzde 82, Of için çok düşük görüyoruz ama dışarıdan pasta görüldüğünde aslında hiçte öyle değil. Ama Of'a yüzde 90'lar yakışır. O yüzde 90'ları aldığımız zaman birileri işte off olacak." diye konuştu.Teşkilatın en alt kademesinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kadar herkesin bir ve beraber olduğuna dikkati çeken Karaismailoğlu, vatana ve millete hayırlı hizmetler yapmaya çalıştıklarını aktardı.

Karaismailoğlu, eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını, böylelikle vatandaşın hayatını kolaylaştırıp yaşam standardını yükselttiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman milletimizin derdiyle dertlendik, dertlenmeye de devam edeceğiz. Dört tane vatan sevdalısı arkadaşınızla birlikte inşallah Trabzon'u, Of'u TBMM'de temsil edeceğiz. İnşallah bunu Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte taçlandıracağız. O bir dünya lideri, sadece Türkiye lideri değil. Bütün Müslümanların, bütün Türk Cumhuriyetlerinin gözü Türkiye'de ve 28 Mayıs'ı bekliyor. Tabii karşımızda teröristlerle işbirliği yapan ittifak da durmuyor. Daha dün Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyenler, bugün başka bir maskeyle milletin önüne çıkmaya çalışıyorlar ama o maskeleri 28 Mayıs'ta siz indireceksiniz. Bu maskeleri milletimiz iyi tanıyor. Kandil'den işaret gösteren parmakları, o maskelerle kapatamazlar hiçbir zaman. Onlara gereken cevabı milletimiz 28 Mayıs'ta verecektir."