Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları:

Bahçeli, "Türkiye içeride ihanet, dışarıda husumet sarmalındadır. Türkiye’de küresel cinayet şebekesinin tanıdık işbirlikçiler şebekesi ile sinsi bir tertip devrededir. Öncelikle bir tavır geliştirmemiz bu aşamada şarttır. Bu nedenle hepinize soruyorum. Kulakların pasını silmenizi umuyorum. Zillet İttifakı hepten denge kaybına uğrasın. Önemle altını çiziyorum ki tüm gözler üzerimizde. Durgun muyuz, aciz miyiz atılgan mıyız bunu inceliyorlar." dedi. 

'DAVETSİZ GELEN DÖŞEKSİZ OTURMAYA MAHKUMDUR'

Bahçeli, şunları kaydetti:

"Münafık muhterislere sesleniyorum. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Geliyor gelmekte olan masalını anlatanlara sesleniyorum. Nereye gelmeye, kiminle gelmeyi düşünüyorsunuz? Katta geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz. Uyarayım davetsiz gelen döşeksiz oturmaya mahkumdur.

Türkiye geçmişinden kaçan kendine güveni olmayan ülke durumuna düşürülmek isteniyor. Bunun adı zillettir. Tarihimizi yargılıyorlar, milli birlik ve dayanışma azmimizi kurcalıyorlar. Hak, hukuk ve adalet kavramlarının içini boşaltıyorlar." 

'MHP'YE KEFEN GİYDİRMEYE ÇALIŞIYORLARDI'

Bahçeli, "Anket şirketlerini para ile yemleyip MHP ile ilgili kara kampanya düzeneği kuruyorlardı. Yüzleri kızarmadan yıkım planı yapıyorlardı. İşte görsünler buradaki heybeti, haşmeti...-2023 müteakip yıllarda onları baştan ayağı giydirmeyi bilirsiniz. MHP’ye kefen giydirmeye çalışıyorlardı, sözde aydınları yemleyip düzenek kuruyorlardı." dedi. 

'ZİLLET İTTİFAK'NDAN HİÇBİR HALT OLMAZ'

Bahçeli, "Kılıçdaroğlu bu evetleri duydukça başını sokacak bir ağaç kovuğu arayacak. Zilletin diğer failleri birbirine daha da düşecek, sığınacak bahane bulamayacak.

Onların adayı şu olmuş bu olmuş önemli değil, kaldı ki henüz icazet gelmedi. Bir isim üzerinde anlaşamayanların milletin geleceği için nasıl uzlaşacaktır.

Zillet İttifakı’ndan hiçbir halt olmaz. Bunları itibarları sıfırlanmış, onlar varsın aday falı atsınlar. Bizim adayımız belli kararımız nettir. Sözümüz senet, özümüz kefildir. 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır." açıklamalarında bulundu.