Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı. 24 Kasım 2020 Öğretmenler Günü'nü kutlayan Bahçeli, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke Öğretmen ve Necmettin Öğretmene de konuşmasında yer verdi.

İMAMOĞLU ADLI KENDİNİ BİLMEZİN MAKSADI NEDİR?

Bahçeli, Sağlık Bakanlığı'na, Fahrettin Koca'ya ve hükümete teşekkür ettikten sonra vatandaşları koronavirüs kurallarına uyum göstermeye davet etti.

Son günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan verileri yalanlayarak gündeme gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert çıkışan Devlet Bahçeli, İmamoğlu'nun belediye işleri haricinde her türlü işe burnunu soktuğunu dile getirerek, "Bu kendini bilmezin maksadı ne? Yoksa CHP'li zihniyetler virüsün bulaşma hızından memnuniyet mi duyuyor? Sağlık Bakanlığı'nın yalan bilgiler paylaştığını ima etmek de virüs kadar tehlikelidir." ifadelerini kullandı.

MHP İLE AK PARTİ, İKİ KAHRAMAN MİLLET ESERİDİR

Cumhur İttifakı'na yönelik saldırılar hakkında konuşan Bahçeli, bu saldırıların kasıtlı olarak oluşturulan spekülasyonlardan ibaret olduğunu ifade etti. Bunların sorumlularının fitneci olduğunu belirten Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın pazarlıklar üzerine kurulmadığını belirterek iki parti arasındaki ortaklığın kendisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la arasında olan ilkeli bir ilişki sebebiyle olduğunu ifade etti.

Bahçeli, MHP ve AK Parti'nin iki kahraman millet eseri olduğunu beyan ederek, "Biz birini harcayacaksak ancak hainleri harcarız. İttifakımız, siyasetini pazarlık üzerine kurmamıştır. Cumhurbaşkanımızla olan hukukumuz, Türkiye düşmanlarının akıllarının alamayacağı kadar tutarlıdır, ilkelelidir, muhabbete ve karşılıklı hürmete dayalıdır." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU VE ALAATTİN ÇAKICI AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her sözünün yalandan ibaret olduğunu açıklayan Bahçeli, CHP sözcülerinin ve Genel Başkanı'nın her açıklamasının kriz ve kaosa birer yatırım olduğunu ifade etti. Alaattin Çakıcı'nın bir şehit oğlu olduğunu belirten Bahçeli, Çakıcı'nın bir vatan sevdalısı ve kendisinin dava arkadaşı olduğunu dile getirdi.

Çakıcı'nın devlete ve millete nasıl hizmet ettiğini herkes bilir

Bahçeli, "Kılıçdaroğlu anlar mı bilmiyorum ancak ülkücüden mafya, bir mafyadan da ülkücü olmaz. Alaattin Çakıcı'nın devlete ve bu millete nasıl hizmetler verdiğini bilen biliyor. Kılıçdaroğlu mafya görmek istiyorsa beraber yürüdüğü ve anayasa hazırladığı teröristlere bakmalı. Çakıcı ve onun gibi aynı davaya hizmet eden arkadaşlarımız, Türk devletine saldırı düzenleyen terör örgütlerine karşı mücadele etti. Devlet ve millet adına gövdelerini taşın altına koydular. Genel Kurul'dan acil beklentimiz CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkındaki fezlekenin bir an önce karara bağlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR

Bahçeli, Arınç hakkındaki sözlerinde şu ifadelere yer verdi;

Kılıçdaroğlu böyle şeylerden anlamaz. Kılıçdaroğlu'na kalsa, Selahattin Demirtaş'ın iddianameleri birer şeref madalyası olarak taşınabilir ve Demirtaş, Akşener'in evine kahvaltıya gidebilir. Peki Demirtaş mafya değil mi? Selahattin Demirtaş teröristtir, bu teröristin taraftar kazanması da hiç hayra alamet değil. Siyaset eskilerinden bir kişinin Sorosçu Kavala ve terörist Selahattin Demirtaş'ı savunması çarpıklıktır. Suçluya yataklık ve suçluyu övmektir. Devran kitabının okunmasını talep eden bu şahıs açık açık terör propagandası yapmıştır. Devran adlı kitap bir terör anlatısıdır. Bu kitabın yazarı da bir teröristtir. Teröristler tarafından katledilen Eren Bülbül'e, Yasin Börü'ye ne diyeceksin? Hamile kadınların kurşunlanmasını, emzikli bebeklerin öldürülmesini nasıl izah edeceksin? Sayın Arınç nereye varmak istiyor, ne yapmak istiyor? Devran kitabını bırak da Mehmetleri oku. Özgürlükçü düşünelim derken ne demek istiyorsun? Demek istiyor ki teröristler serbest bırakılsın. Ne özgürlüğü? Elinde silahla dağlarda gezene ancak devletin demir yumruğu lazımdır.