14 ve 28 Mayıs seçimleriyle yasama ve yürütme Cumhur İttifakı'nın kazanımlarıyla taçlanmış, yeni yüzyılın ilk harcı karılmıştır. Şimdi 31 Mart mahalli idareler seçimi almıştır. 31 Mart eşiği sağ salim, kazasız belasız aşılacaktır. MHP 31 Mart tarihini Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılına ivme verecek bir sınır hattı olarak değerlendirmektedir. AK Parti ile yapılan görüşmelerimizde 3 belediye fazla, 5 belediye az almaktan ziyade ülkemiz ve geleceğimiz adına her türlü özveriyi gösterdiğimizi samimiyetle paylaşmak istiyorum.

Dün itibariyle aday adaylığı başvuruları sona ermiştir. Adayları kısa sürede açıklayacağız. Mesele Cumhur İttifakı olarak neyi, nasıl, nerede, nereye kadar başaracağımızın ilkesel tutumunun ön hazırlığı yapılmaktadır. Türk devrine bizim de yürekten desteğimiz olacaktır. Bu pazarlıktan muaftır.

AK Parti ile müzakerede öncelik Türkiye Yüzyılı

Cumhur İttifakı olarak büyük resme bakıyor, ormanın bütününe odaklanıyoruz. Fitne akınına hazırlıklıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele yoktur. Bize düşen çok çalışmaktır.

Yeni Yüzyılı'nı tek yürek olarak inşa etmeliyiz.