Prof. Dr. Naci Görür, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu TV100 kanalında yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına katıldı.

6 Şubat depremleri ve Türkiye'nin deprem gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Görür, "Orada cesetlerimiz daha soğumadan, şimdi bağırıyorum. Diyorum ki Tunceli tarafına dikkat edin" dedi.

Candaş Tolga Işık'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarıyla ilgili bir yakınlaşmanız bir teşviki mesainiz var mı sorusuna "Ben siyasetle ilgilenmiyorum" yanıtını veren Görür sözlerine şöyle devam etti:

"Peşinen söyleyeyim ben siyasetle ilgilenmiyorum. Parti dışı siyaset dışı kavramın olması gerektiğine inanıyorum. Vatandaş olarak sandık başında tek bir oy atmakla ilgili, sevdiğim bir parti var, gönlümde bir parti var. Oy zamanı gidip oyumu atacağım. Hiçbir partiye ne yakınım ne de uzağım. Bilim adamıyım. İSKİ'de de görev alıyorum. Sayın İmamoğlu ile da konuştuk, video çekimlerimiz oldu. Belediye başkanına benim depremle ilgili yapabileceğim ne varsa emrine amadeyim. Hiçbir şekilde kendimi kasmadan onu yaparım. Aynı şeyi ben sayın Murat Kurum'a da söyledim. Sayın Kurum bana danışmanlık teklif etti. Aynı nezaketle ben reddettim. Biz göçük altındaki insanlarımızı AK Partili, CHP'li MHP'li diye kurtarmıyoruz."