İsrail'de bir televizyon kanalının yaptığı habere göre, İslam coğrafyasındaki her türlü karışıklığın altından çıkan ve İsrail'in ekonomisini şahlandırmak üzere anlaşmalar düzenleyen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail'in nefret dolu ve ırkçı takımı olarak bilinen ve her karşılaşmada Hz. Muhammed'e hakaret etmeden rahat edemeyen futbol takımı Beitar Jerusalem'e yatırım yaparak takımı para yağmuruna tutacak.

LA FAMİLİA, IRKÇILIĞI İLE TANINIYOR

Taraftar grubunun adı Siyonist olmasına rağmen kendilerine La Familia diyen taraftarlar, her fırsatta Arap düşmanlıklarını ortaya koymaktan çekinmiyor. Taraftarların baskısı yüzünden, Ortadoğu Yahudileri Mizrahiler'in kulübü olarak bilinen Beitar, ayrıca İsrail Premier Ligi'nde hiç Arap futbolcu oynatmamış tek kulüp olarak tarihe geçti.

İki müslüman Çeçen oyuncuyu gönderene kadar nefret saldılar

Irkçı takıma Arap olmayan iki müslüman Çeçen oyuncunun gelmesiyle çılgına dönen taraftarlar, "Arap'lara ölüm" şeklinde sloganlar atmaya başladı. Bu iki oyuncunun takımdan gönderilmesi için her şeyi yapan ırkçı grup, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından her daim kollanıyor.

Sonunda taraftarların nefretine dayanamayan iki Çeçen oyuncu kulübü terk etmişti.

MUHAMMED ADINI DEĞİŞTİRMESİNİ İSTEDİLER

Geçen yıl yine skandal bir olaya imza atan ırkçı grup, Ali Muhammed adındaki yeni bir transferin ismini değiştirmesi yorumunda bulunmuştu. 

Diğer taraftan, Trump'ın Kudüs'ü İsrail başkenti olarak tanımasından sonra Beitar Jerusalem, takım adının 'Beitar Trump Jerusalem' olarak değiştirildiğini duyurmuştu.