Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ bölgesindeki haklı mücadelesi sürüyor. Bu bağlamda harekat gerçekleştiren Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin, Cebrail ilinde bulunan 13 köyün daha Ermenistan'ın varlığından temizlendiği açıklandı. Kendisine ait toprakları işgalden kurtarmak için çalışan Azerbaycan, 13 köyü daha işgalden kurtarmayı başardı. İşte Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından yapılan açıklamalar...

AZERBAYCAN, CEBRAİL'DE 13 KÖYÜ DAHA KURTARDI

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cebrail ilinin Soltanlı, Emirvarlı, Maşanlı, Hasanlı, Alikeyhanlı, Kumlak, Hacılı, Göyerçinveyselli, Niyazgullar, Keçel Memmedli, Şahvelli, Hacı İsmayıllı ve İsaklı köyleri olacak şekilde toplamda 13 köyün Ermenistan işgalinden kurtarıldığını açıkladı.

Aliyev, Ermenistan'ın sivil yerleşkeleri hedef alarak gerçekleştirdiği saldırılarda ölü ve yaralıların olduğunu vurgulayarak Azerbaycan'ın buna en sert şekilde karşılık verdiğini, bu bağlamda yerleşim yerlerinin işgalden arındırıldığını duyurup, "Karabağ Azerbaycan'dır." dedi.