Maltepe'de tek başına yaşadığı apartman dairesinde eski erkek arkadaşı Kemal Ayyıldız tarafından vahşice katledilen İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı ve öğretim üyesi, 48 yaşındaki Dr. Aylin Sözer cinayetiyle alakalı yeni ve çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Gelen bilgiye göre Aylin Sözer'in katledildiği olay yerinde, Kemal Ayyıldız adlı katilin cinayeti daha önceden planladığı ve bu doğrultuda hazırlık yaptığı şüphesinin oluşmasını sağlayacak yeni deliller elde edildi.

KANLI ELDİVENLER VE PENSE BULUNDU

Polis ekiplerinin olay yerinde elde ettiği deliller arasında, üstünde kan izi de olduğu tespit edilen yırtık ve kirli bir çift muayene eldiveni ve 'kargaburun' adlı bir pense bulundu.

Ayyıldız'ın üstünü arayan polis ekipleri, zanlının uyuşturucu madde taşıdığını da tespit etti.

BİR POLİS MEMURUNU DA BIÇAKLADI

Polis ekiplerinin Maltepe'de ki apartman dairesine geldiği zaman, katil Kemal Ayyıldız'ın, eve girmeye çalışan polis ekiplerini engellemek için doğal gaz borusunu sökerek ateşlediği, böylece ateşi püskürttüğü öğrenildi. Müdahale etmek isteyen  polis memurlarından bir tanesini elinden bıçaklamak suretiyle yaralayan katil zanlısının, emniyet merkezinde verdiği ilk ifadesinde katlettiği Aylin Sözer adlı kadınla sevgili olduğunu söylediği belirtildi.

Aylin Sözer'i bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti

Sözer ile olan konuşmada önce aralarında bir tartışma çıktığını, ardından boğuşma yaşandığını iddia eden saldırganın, Sözer'i bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği de ortaya çıktı.