Bir koca terörü haberi de Aydın'dan geldi. Sosyal medyada büyük yer edinen habere göre 22 yaşında, 3 çocuk annesi olan Özlem K., her gün eşi Ü.K.'nın işkencelerine ve şiddetine maruz kaldı. Sürekli olarak işkence gören talihsiz kadının saçları yolundu, vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar oluştu. Özlem K. çareyi annesinin evine sığınmakta buldu. Kadının son hali ise görenlerin içini burkuyor.

HAMİLEYKEN BİLE ŞİDDET GÖRDÜ

Yaşadığı şiddeti anlatan Özlem K., eşi Ü.K. ile 7 yıl önce evlendiğini ve o günden bugüne çocukları önünde, hatta hamileyken bile şiddete maruz kaldığını söyledi. Eşi tarafından sürekli hor görüldüğünü ve hakaretlere maruz kaldığını belirten talihsiz kadın, eşinin hala aradığını ve kendisini tehdit ettiğini belirterek yetkililere seslendi.

Özlem K., şiddet gördüğünü Ü.K.'nın ailesi ile paylaştığını, fakat kimsenin bu konuda ses çıkarmadığını ve oğullarının yaptığı şiddeti görmezden geldiklerini belirterek, "Can güvenliğim yok eşim beni sürekli arayarak tehdit ediyor buradan yetkililere sesleniyorum sesimi duysunlar." şeklinde konuştu.