İzmir'deki depremin ardından bina enkazlarından 91 saat sonra çıkarılan Ayda bebek, geçtiğimiz günlerde taburcu oldu. Ayda bebek, babası tarafından kucaklanarak önce arabaya taşındı, ardından oradan uzaklaştı.

O anlar objektiflere yansıdı. Fotoğraflarda Ayda Gezgin'in ayaklarının çıplak olması sosyal medyada bulunan bazı kimselerin eline malzeme oldu. Söz konusu kişiler tarafından siyaset malzemesi haline getirilen görüntülerle ilgili konuşan Ayda'nın babası, eleştirilere tepki gösterdi.

'Bunda garipsenecek ne var?'

İzmir Seferihisar'daki 6.9'luk depremde Bayraklı ilçesinde çöken Rızabey Apartmanı'nın moloz yığınlarından 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin'in Ege Üniversitesi Hastanesi'nde süren tedavisinin sonuna geldi ve babası tarafından kucaklanarak arabaya götürüldü. 

O anlar bir bir kameralara yansıdı. Görüntülerde Ayda'nın üzerinde babasına ait ceket olması ve ayaklarının çıplak olması bazılarının dikkatini çekti. Bundan dahi bir siyaset malzemesi çıkaran vatandaşlara cevap veren baba Uğur Gezgin, kızını kucaklamak istediğini belirterek, "Bunda garipsenecek ne var?" ifadelerini kullandı.