İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid takımında forma giyen Diego Costa'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Gelen bilgilere göre yıldız oyuncu Diego Costa, Ocak ayında takımdan ayrılmak istiyor. Başka bir takıma transfer olmak isteyen Diego Costa, Atletico Madrid kariyerini sözleşmesiyle birlikte bitirmeye hazırlanıyor.

Marca tarafından yapılan habere göre, 2020-2021 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek olan İspanyol forvet oyuncusu Diego Costa, Ocak ayında takımdan ayrılmak üzere yönetime transfer talebinde bulundu.

ATLETİCO MADRİD YÖNETİMİ OLUMLU YANIT VERDİ

Takımdan ayrılmak istemesini kişisel nedenlere bağlayan Diego Costa, Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 6 ay önceden feshetmek istiyor. Bu sebeple oyuncu ve kulüp arasında görüşmeler gerçekleştirildi. Atletico Madrid kulübü de Costa'nın ayrılmasına yeşil ışık yaktı.

Chelsea'dan 60 milyon Euro bedelle gelmişti

Atletico Madrid takımıyla dört dönem geçiren İspanyol oyuncu Diego Costa, son kez 2018 yılının Ocak ayında İngiliz kulüplerinden Chelsea'den 60 milyon Euro'luk transfer bedeliyle İspanyol takımına katılmıştı.

Luis Suarez geldi, Costa'nın yüzüne bakan yok

Barcelona'dan Atletico Madrid'e transfer olan Luis Suarez'den sonra formasından iyice uzaklaşan golcü, bu sezon La Liga kapsamında çıktığı 7 maçta 2 gol attı.