CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, "Kemal bey milletle dalga geçiyor anladığım kadarıyla. Adalet Bakanlığı’na yürüyeceğine, masasında yanında oturan Temel beye, bu vakfı savunma dese ya" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partili vekiller, TBMM'den Adalet Bakanlığı'na yürüdü.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na tepki geldi.

Olayın aileyi rahatsız ettiğini gündemde tutulmaması gerektiğini savunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na değinen Aslı Baykal, Twitter hesabından paylaşım yaparak Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Bakanlığı'na yürümesini Karamollaoğlu üzerinden eleştirdi.

"O VAKFIN OYUNU TEMEL BEY ÜZERİNDEN ALMAK İSTİYOR"

Baykal, "Kemal bey milletle dalga geçiyor anladığım kadarıyla. Adalet Bakanlığı'na yürüyeceğine, masasında yanında oturan Temel beye, bu vakfı savunma dese ya…Diyebilirse Diyemez. Çünkü o vakfın oyunu Temel bey üzerinden alıp, Cumhurbaşkanı seçilmek istiyor. Ne çocuk umurunda, ne laiklik" dedi.

Baykal, dün yaptığı paylaşımda da Karamollaoğlu'nun istismara sessiz kaldığını iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun, Karamollaoğlu'ndan himmet beklediğini belirten Baykal, "Kemal Bey cumhurbaşkanlığı hayali için Temel beyden himmet bekliyor." ifadelerini kullandı.