Türk dizi tarihini en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisine 45 gün ara verilmişti. Herkes dizi final yaptı derken dizinin akıbeti de belli oldu. Arka Sokaklar dizisinde iki sürpriz birden yaşanıyor.

Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi dünyasının en uzun dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Diziye verilen 45 günlük ara dizinin final yapacağı dedikodularını arşa çıkarsa da diziyle iligli gelişmeler final kararını suya düşürdü bile. 

Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları sebebiyle verilen 1.5 aylık aranın ardından dizi de iki yeni sürpriz gelişme yaşanıyor. 

Zafer Ergin, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi başarılı isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde büyük değişim resmen başlıyor. 

eniden Kanal D ekranlarında başlamak için gün sayan Arka Sokaklar için iki yeni de sürpriz var

Bunlardan ilki Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin artık Kanal D iç yapımlar tarafından yapılacağı oldu. Yani Erler Film Arka Sokaklar dizisini artık Kanal D iç yapımlara teslim etti diyebiliriz.

Oyuncu kadrosunda ise herhangi bir değişiklik olmayacağı yönünde...

Dizinin çekimlerinin ise Temmuz ayı ortalarına doğru başlayaması bekleniyor. 

Diğer bir sürpriz ise Arka Sokaklar dizisine yıllarını vermiş olan ve diziden sürpriz bir şekilde ayrılan Şevket Çoruh tarafında yaşanıyor. 

Dizinin Mesut komiseri olan ve şimdilerde Tetikçinin Oğlu dizisinde oynayan Şevket Çoruh da diziye tekrar dahil olabilir. 

Bu arada Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonda yayınlanması halinde gün değişikliği yapılacağı da ilk bilgiler arasında yer alıyor

Yani Cuma akşamları seyirciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin yine Kanal D ekranlarında farklı bir günde seyircinin karşısında olması bekleniyor.