Başarılı oyuncu kadrosuyla ve konusuyla dikkat çeken Arıza dizisi, kısa sürede diziseverlerin ilgi odağı haline geldi. Bölümleri heyecanla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlayıp yayınlanmadığı da seyircilerin merak ettiği bir konu haline geldi. Peki, Arıza 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arıza dizisinin 5. bölümünde neler yaşandı? Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

ARIZA 5. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Haşmet, aklındaki soruların cevabını bulamayınca Ali Rıza'ya danışır. Ali Rıza ise cevaplarıyla Haşmet'in güvenini kazanmayı başarır ve onun sağ kolu haline gelir. Haşmet'in Ali Rıza'dan bir isteği vardır. Buna göre Ali Rıza, kaleyi içten çökermek adına konsorsiyuma girmeli ve Ersoylularla birlikteymiş gibi davranmalıdır. Öte yandan Ali Rıza'yla husumet içinde olan Fuat, Haşmet'in baskılarına maruz kalmaktadır. Haşmet, Ali Rıza'nın artık yanlarında olduğunu ve onunla iyi anlaşması gerektiğini söyler.

Haşmet, sürpriz bir şekilde Konsorsiyum toplantısına katılarak damga vurur ve kararıyla herkesi şaşırtmayı başarır. Fuat ise bu beklenmedik hamle karşısında destek bulmak üzere düğmeye basar. Geçmişte kaybolan Halide ise  Sadi Aksoy'un peşine düşer. Ancak Sadi Aksoy'un peşindeki yalnızca Halide değil, Ali Rıza'dır. Muzaffer'in ise Ali Rıza'ya bir sürprizi vardır.

ARIZA 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde haberimize eklenecektir.