Aylardır koronavirüs (covid-19) tedavaisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten iyi haber geldi. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan tarafından sabah saatlerinde ziyaret edilen Böcek'in sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Böcek, durumunun gayet iyi olduğunu belirterek herkese teşekkür ettiğini açıkladı.

105 GÜNÜN ARDINDAN İLK GÖRÜNTÜ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yakalandığı yeni tip koronavirüsten ötürü 17 Ağustos 2020 tarihinde özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Koronavirüs testi pozitif sonuçlanan Muhittin Böcek, kısa bir süre boyunca yoğun bakım servisinde tedavi gördükten sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 105 gün boyunca burada tedavi altına alınan Muhittin Böcek'ten ilk görüntü geldi.

İşte Muhittin Böcek'in sağlıklı ilk görüntüsü...

MUHİTTİN BÖCEK NORMAL SERVİSE ALINDI

Aylardır yoğun bakım servisinde tedavi gören Muhittin Böcek, bugün sabah saatlerinde normal servise alındı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Muhittin Böcek'in son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Böcek, "100 gün geçti, şu an çok iyiyim. Şimdiye kadar hastane personelinin gayretleri ve dualarla ayakta kaldım. Doktorundan hemşiresine, hasta bakıcıya, benimle gece gündüz ilgilenen herkese çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

BÖCEK OLDUKÇA ENERJİK

Prof. Özkan da, "Çok enerjik gördüm sizi. En kısa zamanda görev başında da görürüz. Şu anki bakışlarınız çok enerjik. Biz her hasta ile ilgilenmeye gayret gösteriyoruz ancak siz Antalya için mühimsiniz. İnşallah şehrimiz için çok önemli işlere imza atacaksınız." ifadelerini kullandı.