Süper Lig heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ancak başkent ekibi Ankaragücü için bu serüven pek de planlandığı gibi gitmiyor. Hali hazırda ligin son sırasında yer alan Ankaragücü, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamamış olmasının verdiği moral bozukluğunun üstüne tüm dünya gibi Türkiye'nin de aktif olarak savaştığı koronavirüsle mücadele ediyor. Kulüpten yapılan son bilgilendirme mesajında, kulübe mensup iki personelin koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Koronavirüse yakalanan iki sağlık personelinin karantinaya alındığı öğrenildi.

ANKARAGÜCÜ'NDE 2 KİŞİ KORONA OLDU

Ankaragücü tarafından yapılan açıklamada, kulüpteki futbolcular, teknik ekip ve personellerin koronavirüs testine tabi tutulduğu, bu testlerin sonucunda iki sağlık personelinin koronavirüse yakalandığının ortaya çıktığı belirtildi. Sağlık personellerinin karantina sürecine girdiğini açıklayan kulüp, gereken tedbirlerin de alındığını söyleyerek koronavirüse yakalanan personellerine şifalar diledi.

Süper Lig'te Ankaragücü kaçıncı sırada?

Bu sezon Süper Lig'te istediği başlangıcı yapamayan Ankaragücü, sıralamada son sırada (21) yer alıyor. Başkent ekibi şu ana kadar çıktığı 4 maçtan hiçbirini kazanamadı. Bilançoda Ankaragücü'nün 4 maçtan 3'ünde mağlup olduğu, 1'ini berabere sonuçlandırdığı kaydedildi.