Cumhuriyet Halk Partisi bünyesindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar yağışı uyarısında kulak asmayıp hiçbir şekilde tedbir almayınca, Ankaralı vatandaşlar kar yağışında mağdur oldu.

CHP'li Mansur Yavaş'ın sorumsuzluğunun bir kez daha ön plana çıktığı olayda, Ankara'da bugün kar yağması sebebiyle trafik bir anda sıkıştı. Belediye, yollarda tuzlama yapmadığından ötürü araçlarıyla yolda kaymaya başlayan vatandaşlar zincirleme şekilde başka araçlara çarptı. Kış şartları hiçbir şekilde hazırlık yapılmayan Ankara'da kaza yapan vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a çok sert tepki gösterdi.

METEOROLOJİ KAR YAĞIŞI KONUSUNDA UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Ankara'nın da dahil olduğu bazı illerde kar yağışı hadisesi yaşanacağına ilişkin uyarıda bulun olmasına rağmen, başkent Ankara'da kar yağışı ile ilgili hiçbir tedbirin alınmamış olması da dikkatlerden kaçmadı. Yollarda tuzlama çalışması yapılmaması sebebiyle başka vatandaşların araçlarına çarpanlar duruma çok sert tepki gösterdi.

'ANKARA BELEDİYESİ'NİN ŞU REZİLLİĞİNE BİR BAKIN'

Ankara'da ikamet eden vatandaşlardan bir tanesi kar yağışında aracından inerek cep telefonunun kamerasıyla O anları bir bir kayıt altına aldı. Vatandaş, "Tuzlama çalışması yapılmamış. Şu rezilliğe bir bakın." cümlelerini kullanarak Mansur Yavaş'ın sorumsuzluğuna olan tepkisini ortaya koydu. Görüntülerde araçların kaza yapma korkusuyla yavaş yavaş hareket ettiği görüldü.


Haber: Ecem Köksal