Gelen bilgilere göre korkunç olay Ankara'da yaşandı. Görüntüler, izleyenlerin kanını dondurdu. Sosyal medyada yayılan görüntülerde bir adamın, elleri baltalı bir grup adam tarafından dövüldüğü görüldü. Cani grup, ellerindeki baltaları savurarak adamı ağır yaraladı. 

BALTAYLA SALDIRDILAR, ÖLDÜRMEKTEN KORKMADILAR

O anlar güvenlik kameralarına bir bir yansıdı. İşte baltalı saldırının kan donduran görüntüleri...

Arabasını park etti diye çağırıp dövmeye başladılar

Olayla ilgili aktarılan bilgilerde, adamın arabasını park ettiği, ardından videoda görünen saldırgan şahıslar tarafından çağırıldıktan sonra saldırıya uğradığı öğrenildi. Aldığı balta darbeleri hasebiyle iç organları parçalanan adam hastaneye kaldırıldı ve burada yoğun bakım ünitesine alındı. Adamın yaşam savaşı verdiği öğrenildi.

Dövdükleri adamın eşine saldırmaktan çekinmediler

Olayı gören apartman sakinleri ve saldırıya uğrayan adamın eşi, saldırganları durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Gözü dönmüş caniler, adamın eşine de saldırmaktan geri durmadı. O anlar güvenlik kameralarına bir bir yansıdı. 

ADAMIN YEĞENİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Arabasını park ettiği gerekçesiyle saldırıya uğrayan mağdur adamın yeğeni bir açıklamada bulundu. Açıklamasında, "Evinin önünde arabası sırf yan binadaki evin 5 cm hizasına girdiği için aşağıya çağırıp baltayla dövdüler." ifadelerini kullandı.