Ankara'da 17 yaşındaki Gamze Açar'ın intihar ettiği öne sürüldü. Bir otel binasının 5. katından aşağıya düşerek hayatını kaybeden Gamze Açar'ın intihar edecek biri olmadığına ilişkin ifadeler, bu olayın Şule Çet cinayetine benzemesi şüphelerini de gözler önüne serdi. Gamze Açar da Şule Çet gibi öldürüldü mü?

Gamze Açar öldürüldü mü?

İddialara göre 17 yaşındaki Gamze Açar, dolandırıcı bir devre mülk satıcılığı kılıfında satış danışmanı arayışına giren sahte şirkette çalışmak üzere sözde iş ilanındaki numarayı aradı. Şirketteki 3 sahte personel, genç kızı geçtiğimiz gece Kızılay'dan aldı ve termal bir otel olan Kızılcahamam'da konaklaması için götürdü. Gece yarısından sonra saat 01:00 ila 01:30 sularında otele giren üç sahte personel, genç kız reşit olmadığı için güvenlik görevlilerini ve lobi personelini atlatıp Gamze Açar'ı odaya çıkarttı.

O geceyi otelde geçiren Gamze Açar, otelde bulunduğu 5. kattan aşağıya düştü. Sabah erken saatlerde yaşanan olayda genç kızı görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Genç kız öncelikle Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Gamze Açar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Ölümü Şule Çet olayını hatırlattı

Genç kızın cenazesi memleketi olan Antalya'ya gönderildi. Burada ölen yeğeniyle ilgili açıklama yapan amca Murat Yılmaz, yeğeninin intihar edecek bir insan olmadığını, adli tıp raporunu beklediklerini ifade etti.