Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılışı, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmıştı. Otoyolu kullanan vatandaşlar, zamandan ve yakıttan tasarruf ettiklerini bildirerek hizmetten memnun kaldıklarını dile getirdi.

Otoyolu kullanan vatandaşlardan Feyzullah Arzuoğlu, Karabük'ten geldiğinin altını çizerek, "2 saat benim için çok önemli. Vatandaş için yolun zaman ve ekonomik açıdan sağladığı fayda çok iyi. Yol olabildiğince geniş ve konforlu, bu sayede trafik kazalarını da en aza indirmiş olacak." ifadeleriyle memnuniyetini dile getirdi.

HEM ZAMANDAN, HEM YAKITTAN TASARRUF

Otoyolu deneyimleyen bir başka vatandaş Orhan Demirci de memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:  "Eşim Adanalı, ben de sık sık Adana'ya gidiyorum. Özellikle benim için çok rahat oldu. Görünüşe göre dört dörtlük bir yol olmuş, yapandan Allah razı olsun. Hem zamandan hem de yakıttan tasarruf olacak, çok konforlu bir yol."

Uzun yol şoförü Kadir Yıldız ise, otoyolun çok avantajlı olduğunu ve yolculuk süresini düşürdüğünü söyledi. Önceden Gölbaşı içinden dolanmak zorunda olduklarını ifade eden Yıldız, şimdi direkt otoyolu kullanarak gittiğini bildirdi.