Dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan Amazon'un "Amazon Prime" hizmeti ülkemizde Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlamıştı. Amazon Türkiye'nin sanal ortamda düzenlenen satış ortağı toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi.

Bu bağlamda şirket tarafından gelen açıklamaya göre, toplantıda Amazon'un Türkiye'de sunduğu Amazon Prime isimli ayrıcalıklı hizmetiyle ilgili son detaylar ve gelişmelere değinildi. Amazon Prime, yurt içi ve yurt dışı satışlarda pek çok avantaj sunuyor.

PRİME DAY İLK KEZ KUTLANACAK

Türkiye genelinde 450'den fazla satış ortağının katılım gösterdiği programda, Eylül ayından itibaren hizmete giren Amazon Prime hakkında detaylara yer verilmesinin yanı sıra, Amazon Lojistik yordamıyla satış ortaklarına sunulan avantajlara, e-ihracatla büyüme, satış ortağı eğitim programı ve online eğitimlerle ilgili birçok bilgiye de yer verildi.

 

Dünyadaki tüm müşterilere hızlı bir şekilde ürün sunma olanağı

Satış ortakları, toplantıda bir araya geldiklerir liderlerle birincil ağızdan bilgi alma fırsatını elde ettiler. Buradaki liderler, satış ortaklarına Amazon.com.tr sayesinde işletmelerini büyütebilecek araç ve hizmetler hakkında bilgi verdiler.

Bu kapsamda Amazon Lojistik vasıtası ile satılan ürünlere Amazon Prime logosu kazandırılacak. Amazon Prime hizmeti sayesinde hem Türkiye hem de tüm dünyadaki müşterilere ürünler hızlı bir şekilde sunulacak.

AMAZON PRİME AVANTAJLARI

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Amazon Prime, binlerce üründe alışveriş ayrıcalıkları, Prime Video ile ödüllü dizi, film ve Amazon Originals içerikleri, Prime Gaming ile birçok oyun, oyun içi ayrıcalık ve Twitch.tv kanal aboneliğinin yanı sıra Prime Day gibi üyelere özel indirimler sunan ayrıcalıklı bir üyelik programı. Türkiye, Amazon Prime hizmetinin sunulduğu 20. ülke ve diğer ülkelerdeki tecrübelerimize dayanarak, Amazon Prime hizmeti ile müşterilere sunulan hızlı gönderim seçeneklerinden faydalanma imkanına sahip olan satış ortaklarımızın satış rakamlarında artış olabileceğini söyleyebilirim. Tüm satış ortaklarımızı Amazon Lojistik’e dahil olarak Prime üyelerine ulaşmaya ve bu muhteşem fırsattan faydalanmaya davet ediyorum."