Süleyman Kazmırcı, proje hakkında önemli detayları içeren basın toplantısında, bölgeye katkı sağlayacaklarına inandıklarını ifade etti.

Yatırım Ortaklığı Başkanı Süleyman Kazmırcı, yapmış olduğu açıklamada, Halıç bölgesindeki kongre ve turizm potansiyelini değerlendirmek amacıyla başlatılan projenin kaba inşaatının tamamlanmış olmasının büyük bir milet taşı olduğunu belirtti. Kazmırcı, "Halıç Kongre Merkezi'nin hemen karşısında konumlanan bu yeni otelimiz, bölgeye canlılık katacak, turizm potansiyelini artıracak ve ekonomiye önemli bir katkıda bulunacaktır" dedi.

Yeni otelin, modern mimarisi ve sunduğu yüksek standartlı konaklama hizmetleri ile bölgenin turistik çekiciliğini artırması bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki iş ve turizm faaliyetlerine katkıda bulunması öngörülüyor.

Süleyman Kazmırcı, yatırım ortakları ve proje ekibiyle birlikte projenin bu aşamasına gelinmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tamamlanan kaba inşaatın ardından ince detaylara geçileceğini ve otelin en kısa sürede hizmete açılacağını belirtti.

Halıç bölgesine değer katan bu yatırımın, bölge turizmine katkı sağlaması ve İstanbul'un turistik çeşitliliğini artırması bekleniyor.