Canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Altınok'a Fatih Atik, 'Hedefi Ankara değil mi yani, Mansur Yavaş'ın aklı Cumhurbaşkanlığı'nda mı kaldı?' diye sordu.

Altınok, Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı hobi olarak yaptığını söyledi.

Altınok, 'Cumhurbaşkanlığı süreci vardı ona çalıştı, sosyal medya, anketçiler, kendilerini genel başkanlarından daha yüksek gösterdiler. Daha sonra da onları belediye başkanı yapan Kılıçdaroğlu'nu hançerlediler' dedi.

Sözlerine devam eden Turgut Altınok, Ankara'da yaşayan küskün CHP'lilere de seslendi.

'Biz hepsini kalbimize basıyoruz, bekliyoruz. Haksızlığı hukuksuzluğa eyvallah etmeyin, Altınok herkesin başkanı herkesin hizmetkarıdır' diyen Altınok konuyla ilgili şunları söyledi:

Tabii tabii, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı hobi olarak yapıyor. Cumhurbaşkanlığı süreci vardı ona çalıştı, sosyal medya, anketçiler, kendilerini genel başkanlarından daha yüksek gösterdiler. Daha sonra da onları belediye başkanı yapan Kılıçdaroğlu'nu hançerlediler. Şu an CHP'de de birçok küskün vatandaşımız var. CHP'de ciddi bir tasviye süreci var. Yıllardır Ankara'daki örgütte görev almış, aday olmuş, aday adayı olmuş, teşkilata emeğini ve zamanını vermiş insanların çoğu dışarıda kaldı Ankara'da. Biz hepsini kalbimize basıyoruz, bekliyoruz. Haksızlığı hukuksuzluğa eyvallah etmeyin, Altınok herkesin başkanı herkesin hizmetkarıdır.

'Bütün enerjilerini, belediyenin bütçesini 2028'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlayacaklar'

Gazeteci Atik bu kez de, 'İmamoğlu ve Yavaş ile ilgili birbirleriyle rekabete girecekler gibi bir yorum vardı? Sizin de öyle bir öngörünüz var mı?' sorusunu yöneltti.

İmamoğlu ve Yavaş'ın birbirlerine rakip olacağını söyleyen Altınok, 'Bütün enerjilerini, belediyenin bütçesini 2028'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlayacaklar. Dolayısıyla şehirlerine çok fazla faydaları olmayacak' dedi.

Altınok son olarak şu ifadeleri kullandı:

Tablo öyle görünüyor, birbirlerine rakip olacaklar. Bunların derdi istanbul, ankara olmayacak. Bütün enerjilerini, belediyenin bütçesini 2028'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlayacaklar. Dolayısıyla şehirlerine çok fazla faydaları olmayacak. Ankaralı burada belediye başkanı seçiyor, bütün aşkı sevdası şehir olmalı. Aklı fikri şehirde olmalı ve adaletle hizmet etmeli.