Müge Anlı programında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen Aleyna Çakır'ın eski komşusu, gizlice kayıt altına aldığı sesleri dinletti ve korkunç iddialarda bulundu. 

Aleyna Çakır'ın işkence gördüğü anların ses kayıtlarını dinletti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan kişi, canlı yayında Aleyna'nın işkence anındaki ses kayıtlarını dinleyince gözyaşlarına boğuldular. O anları gizlice ses kaydına alan eski komşu, Ümit Can Uygun'un Aleyna'a sık sık şiddet uyguladığını söyledi.

Eski komşu, Çakır'ın dayak yediğini görmüş

Aleyna'nın evinden çok ses geldiğini belirten eski komşu, genç kızın dayak yediğini gördüğünü ve bu yüzden Uygun'un kendisini tehdit ettiğini anlattı.

Eski komşu şu ifadeleri kullandı:

"Kız bağırıyordu. Erkek arkadaşı da elini omzuna atmış ağzını kapatmaya çalışıyordu."

ALEYNA ÇAKIR'IN AĞZINI KAPATTI

Canlı yayına bağlanan şahıs, ölmeden önceki gece saat 23.00 sularında Aleyna Çakır ve Ümit Can Uygun'un birlikte arabadan indiklerini gördüğünü iddia etti. Uygun'un alkollü olduğuna da vurgu yapan şahıs, Aleyna Çakır'ın ağzını kapatmaya çalıştığını söyledi.

PEK ÇOK KEZ DARP ETTİ

Aleyna'nın en yakın arkadaşı canlı yayına bağlanarak Ümit Can ile birlikte çalıştıklarını ve kendisini çok iyi tanıdığını söyledi. Ayrıca Aleyna'nın pek çok kez darp edildiğini, bunu herkesin bildiğini de belirterek, "Ümit, 'Aleyna'yı ben öldürdüm, hepinizi de öldürürüm kimsenin ruhu duymaz' diyor." ifadelerini kullandı.