Sema Esen olarak tanınan 21 yaşındaki Aleyna Çakır evinde ölü bulunmuştu. Çakır, defalarca kez sevgilisi Ümitcan Uygun'dan dayak yemiş, hatta dayak yediğinde bayılmıştı. Bayıldığı görüntüler Ümitcan Uygun tarafından Instagram uygulaması üzerinden canlı yayında gösterildi.

PAVYONA GÖTÜRÜP ZORLA FUHUŞ YAPTIRMIŞ

Çakır'ın annesi Hatun Esen, "Ümitcan'la 16 yaşında tanıştıklarını, kendisini pavyona götürdüğünü ve zorla fuhuş yaptırdığını söyledi. Korktuğu için şikayetçi olmadı. Kızım kesinlikle intihar edecek birisi değildi." ifadelerini kullandı.

 

ALEYNA ÇAKIR DOSYASINDA YENİ GELİŞME

Çakır'ın ölümünün ardından polis tarafından tutulan ilk tutanakta apartman önünde iki kişi bulunduğu yazsa da ikinci tutanakta tek kişi olduğu yazılmıştı. Çakır'ın ailesi bu çelişkinin ortadan kalkması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Başsavcılık tarafından yapılan incelemenin ardından iki rapordaki çelişkinin kamera açısı, gece oluşu ve teknik imkanlardan ötürü olabileceği bildirildi. Cinayet Büro Amirliği ise yeni incelemeyle araçtan inen kişinin Uygun olduğunu tespit etti. Bu doğrultuda Uygun'un araçtan inip park halindeki kendi aracına geçerek uzaklaştığı tespit edildi.