Aleyna Çakır (Sema Esen) ve Ümitcan Uygun'un davasında 131 gün sonra yeni bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre, kimin yazdığı belli olmayan, Aleyna Çakır'ın Ümitcan Uygun tarafından öldürüldüğüne dair mesajlar ortaya çıktı. Çakır'ın ailesi ilk kez emniyete ifade verdikten sonra konuştu. İşte Aleyna Çakır dosyasında yeni gelişmeler...

ÜMİTCAN UYGUN, ALEYNA ÇAKIR'I ÖLDÜRDÜ MÜ?

Aleyna'nın babası Mehmet Esen, yaptığı açıklamada ilk defa ifade vermek üzere emniyete gittiklerini, daha erken gitmek istediklerini belirtirken anne Sema Esen, "Emniyette gereken şeyleri konuştuk. Ümitcan'dan şikayetçiyiz. Birinci şüpheli o." ifadelerini kullandı.

YENİ MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Mehmet Esen, kimin yazdığı belli olmayan ancak itiraf niteliğindeki mesajlar hakkında konuşarak mektupta yer alan ifadeleri şöyle sıraladı:

"Ümitcan ve üç tane arkadaşı birlikte eve giriyorlar. Evde eline eldiven takıyorlar. Ümitcan eldiven takıyor. Eldiveni taktıktan sonra bu çocuğu boğuyor öldürüyor. Ondan sonra banyodaki bornoz ipini alıp kapının koluna bağlıyor. Arka taraftan atıyor, çocuğu asıyor. Ben her şeyi gördüm. Telefona çektim, geceleri yatamıyorum. Eğer vicdanın el veriyorsa çık. Gizli de olsa git karakola ifadeni ver."

Anne Sema Esen ise, mesajı Ümitcan Uygun'un yakınında bulunan biri tarafından atıldığını ileri sürdü.