Şüpheli bir şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın eski erkek arkadaşı Ümitcan Uygun'dan, "Pes" dedirten bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan şüpheli Ümitcan Uygun, kendisine kötü şeyler yazan kişilere seslenerek akıl almaz bir ifade kullandı. Kendisini katil olmakla suçlayan kişilere, "Kudurun. Ayakta durduğum müddetçe kafayı benimle bozun." diyen Ümitcan Uygun, gündeme oturdu. Ümitcan Uygun'un paylaşımı büyük tepki aldı.

ALEYNA ÇAKIR'I ÖLDÜRMEKLE SUÇLANIYOR

Eski kız arkadaşı Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, sosyal medya hesabından akıl almaz bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, kendisi hakkında kötü söylemlerde bulunan kişilere seslendiğini beyan eden Ümitcan Uygun, "Ben ayakta durdukça siz kudurun, kafayı benimle bozun." şeklinde söylemlerde bulunarak gündeme oturdu. Söz konusu paylaşıma büyük tepki geldi.

TÜM ŞÜPHELER ONU İŞARET EDİYOR

Gizemli bir şekilde ölü bulunan Sema Esen (Aleyna Çakır) adlı genç kız, Ümitcan Uygun tarafından darp edilmişti. Hatta Uygun, sosyal medyada canlı yayın başlatarak Çakır'ı dövdükten sonra bayılttığını alenen kayıt altına almıştı. Aleyna Çakır'ın ölümünde tüm şüpheler onu gösteriyordu.

Annesi de şüpheli bir şekilde ölü bulunmuştu

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun da geçtiğimiz haftalarda Ankara'nın Keçiören ilçesinde boş bir arazide başından vurulmuş halde bulunmuştu. Kadının ölmeden önce bir not bıraktığı, notta yazan ifadelere göre ölümünden Müge Anlı'yı sorumlu tuttuğu iddia edilmişti.

Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'la ilgili bir video paylaştı

Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Uygun şu ifadeleri kullandı:

Aleyna benim çok sevdiğimdir. Ona bile isteye zarar vermem. Sosyal medyada ortaya çıkan videolar hususunda şunu söyleyeyim; ben o gün oldukça alkollüydüm ve sinir krizine girdim. Yaptıklarımda hatalı olduğumu kabul ediyorum. Aleyna'ya bir kere vurdum o da astım hastası olduğundan ötürü bayıldı. Yaptıklarımdan çok pişmanım. Başta Aleyna'nın ailesine başsağlığı dileyerek ağabeyimden özür diliyorum. Ancak bu konu haricinde başka bir suçum yok. Karalamalar konusunda da diyecek hiçbir şeyim yok. Üzüntümü sessiz sedasız bir şekilde yaşıyorum. Benim cezamı ağabeyim verdi.