Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere hazırlanırken Altılı Masa'da sancılı sürecin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday olarak ilan edildi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun aday olmasını isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'noter' masası diyerek zehir zemberek ifadelerle hedef aldığı Altılı Masa'ya yeniden oturdu.

Altılı Masa'da yaşanan gelişmeleri Youtube'da katıldığı Kafa TV programında değerlendiren oyuncu Metin Akpınar, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Akpınar masada yaşananları değerlendirirken, "Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır. Bununla kapatalım bu mevzuyu" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Metin Akpınar, katıldığı Youtube programında Altılı Masa'ya dair yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Akpınar, Altılı Masa'dan önce ayrılıp sonra geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili "Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır" yorumunda bulundu.

Akpınar "Ben alkolik olmadım hiç ama o keyfe bağımlılığım oldu. Sofra adabına bağımlılığım oldu. Sofra 6'lı masaya, 5'li masaya benzemez. Sofra çok güzel kuralları olan efendice bir şeydir. Öyle hemen oturup, kalkamazsınız" dedi.