TBMM Genel Kurulu'nda gerçekleşen bütçe toplantılarında AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, yaptığı konuşmayla damga vurdu. Özsoy konuşmasında, CHP'nin bütün rezilliklerini bir bir sıraladı.

'BU BÜTÇEDE CHP GİBİ ZİHNİYETLER YOK'

Cumhuriyet Halk Partisi içindeki taciz ve tecavüz skandallarına CHP yönetiminden hiçbir tepki gelmemesine, CHP'nin Türkiye'yi başka ülkelere şikayet ederek yurt dışından mandacılık dilenmesine, şerefli Türk ordusuna satılmış diyerek hakaret eden CHP'li vekile, Türkiye'nin yerli ve milli olarak attığı hiçbir adımdan memnun olmayan CHP'lilere çok sert çıkışan Özsoy, "Bu bütçede bunlar gibi zihniyet yok." ifadelerine yer verdi.

YERLİ VE MİLLİ DEĞİL DEDİKLERİ BÜTÇEDE TOGG VAR

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe mesaisi süratle devam ederken AK Parti İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy'dan çok sert bir çıkış geldi. 

Bütçeyi yerli ve milli olmamakla eleştiren CHP zihniyetine cevap veren Özsoy bütün içinde yer alan yerli ve milli otomobil TOGG'a dikkat çekti, Türkiye'nin İHA ve SİHA'larının bütçe içinde yer aldığını dile getirdi. Özsoy, şanlı ve şerefli Türk ordusuna 'Satılmış' diye hakarette bulunabilecek kadar alçak ve şahsiyetsiz insanların bu bütçe içinde yer almadığını söyledi.

MANDACILIK DİLENEN OMURGASIZLARA YER YOK

Özsoy, ülkesini başka ülkelere şikayet ederek yurt dışına mandacılık dilenciliği yapan omurgasızların da bu bütçe içinde yeri olmadığına dikkat çekti. Bütçede kadınların yer almaması iddialarıyla eleştiri yapan CHP zihniyetine cevap veren Özsoy, bütçenin içinde elbette ki kadınların yer aldığını, fakat bir kadının taciz veya tecavüze uğramasına sessiz kalan, bu rezilliklerin üstünü örtmeye kalkan, bununla da yetinmeyip, 'Böyle şeyler olabilir' gibi bir cümle kurabilecek kadar ahlaksız bir zihniyete sahip olanların da bu bütçe içinde yeri olmadığını söyleyerek Meclis'e damga vurdu.