AK Parti Denizli İl Başkanlığı 31 Mart 2024 mahalli ve idari seçimleri için ilçe belediye başkan adaylarını Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı ile açıkladı.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngörkatıldı.

 

'SİYASETTE KÜSLÜK, DARGINLIK, KIRILMAK OLMAZ'

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ise aday gösterilmeyen partililere seslenerek, "Siyasette küslük olmaz, dargınlık olmaz, kırılmak olmaz, ben olmaz, biz olduğumuz sürece oluruz. Biz bir dava adamı parti olabiliriz. Kırılmak olur mu olur, üzülmek olur mu olur ama 3 gün olmalıdır. Üzülmüyorum derseniz yalan söylersiniz. İnsanız çünkü nefsimiz var. Ama bu 2-3 gün sonra devam ettirmek bizim yetişme tarzımıza anlayışımıza ters bir davranış şekli olur. Biz bu dönem 21 yıl yaptık, belediye başkanlığını da 5 yıl yaptık. Ama bize dediler ki sen 21 yıl milletvekilliği yaptın 5. dönemini tamamladın yeter artık dediler, 'Eyvallah baş tacı' dedik. Benim yerime gelen arkadaşlarda benden daha iyi yaptığını görerek büyük bir mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

 

İŞTE AK PARTİ'NİN DENİZLİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Bugün yapılan toplantıda açıklanan ilçe belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:

Acıpayam İlçesi Fikret Gümüş, Babadağ İlçesi Murat Kumral, Baklan İlçesi Yusuf Gülsever, Bekilli İlçesi Mustafa Çoban, Beyağaç İlçesi Mustafa Akçay, Bozkurt İlçesi Akif Bayar, Buldan İlçesi MHP'nin Cumhur İttifakı Adayı Mesut Sarıbaloğlu, Çal İlçesi MHP'nin Cumhur İttifakı Adayı Fethi Akcan, Çameli İlçesi Cengiz Arslan, Çardak İlçesi Hüsnü Yılmaz, Çivril İlçesi Gürcan Güven, Güney İlçesi Halil Ayhan, Honaz İlçesi MHP'nin Cumhur İttifakı Adayı Ali Semerci, Kale İlçesi Mehmet Salih Sağınç, Sarayköy İlçesi Ahmet Necati Özbaş, Serinhisar İlçesi Cemal Kobaş, Tavas İlçesi Hüseyin İnamlık, Merkezefendi İlçesi Ekrem Başer, Pamukkale İlçesi Halil Pekdemir.