Koronavirüs (kovid-19 veya covid-19) etkisini ülkemizde şiddetli bir şekilde göstermeye devam ediyor. Bakanlar da bu virüse yakalanıyor. Gelen bilgilere göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da koronavirüse yakalandı. Bakan Selçuk, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

BAKAN SELÇUK KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Bakan Selçuk, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını söyledi. Bu sebeple bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı'na katalım gösteremeyen Bakan Selçuk, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek, tedavi sürecine evde başladıklarını duyurdu. Genel durumunun gayet iyi olduğunu aktaran Bakan Selçuk, vatandaşların duasını beklediğini ifade ederek tüm hastalara Allah'tan acil şifalar dilediğini de vurguladı.

BUGÜNKÜ KABİNE TOPLANTISINA KATILAMADI

Bugün öğleden sonra kritik Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gerçekleştirildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, koronavirüse yakalanması sebebiyle evde tedavi sürecine başladığından ötürü Kabine Toplantısı'na katalım gösteremedi. Bakan Selçuk'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.