Orhan Aksoy'un yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı ve senaryosunun Sadık Şendil'in kalemine ait olduğu 'Ah Nerede' 1975 yılından bu yana hafızalardan silinmezken filmin, yaz dizisi olarak izleyiciyle buluşuyor.

Oyuncu kadrosunda Adile Naşit, Hulusi Kentmen ve Halit Akçatepe gibi isimlerin de yer aldığı 'Ah Nerede' filminin dizi versiyonunda Ferit'in babası rolünü üstlenen Hulusi Kentmen'i canlandıracak isim belli oldu.

FERİT'İN ANNE VE BABASINI KİM OYNAYACAK?

Her kuşağın severek izlediği film, 47 yıl sonra dizi versiyonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olacağı düşünülen 'Ah Nerede' filminde Ferit'in babası rolünde oynayan Hulusi Kentmen'i, projenin dizi versiyonunda başarılı oyuncu Tarık Pabuçcuoğlu canlandıracak.

Filmde Ferit'in annesini oynayan Şükriye Atav'ın rolünü ise Ayşe Kökçü üstlenecek. Dizinin diğer oyuncu kadrosu ise ilerleyen günlerde belli olacak.

'AH NEREDE' FİLMİNİN DİZİ UYARLAMASINDA KİM OYNAYACAK?

Suavi Doğan ve Kerem Çatay'ın kurucusu oldukları Onuncu Ev'in, 'Ah Nerede' dizisi için senaryo çalışmaları sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ilerleyen günlerde netliğe kavuşacak.

Filmde Tarık Akan'ın hayat verdiği Ferit karakteriyle Gülşen Bubikoğlu'nun canlandırdığı Zehra için hangi oyuncuların rol alacağı merak konusu olmaya devam ediyor.